2021-05-10 08:30:12• hírek • Bede Emőke

Sikeres volt az oltási maraton: közel 1700 személy kapta meg hétvégén a vakcinát - VIDEÓ

Egyértelműen sikeresként könyvelte el a hétvégi oltási maratont a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal, hiszen az előzetes becsléseket jóval meghaladva, a két és fél nap leforgása alatt közel 1700 főt immunizáltak a szatmári Shopping City parkolójában megszervezett eseményen.

Altfatter Tamás prefektus vasárnap esti nyilatkozatában elégedettségét fejezte ki az oltási maraton lefolyásával és eredményeivel kapcsolatban, ugyanakkor köszönetet mondott mindazoknak a szatmáriaknak, akik felelősségteljes döntést hoztak, és a normális élethez való mielőbbi visszatérés jegyében beoltatták magukat. A kormánymegbízott ezen felül megköszönte mindazok munkáját is, akik segítségével ilyen rövid idő alatt meg lehetett szervezni az oltási maratont, külön kiemelve a hétvégén gőzerővel dolgozó egészségügyi személyzetet, az adatrögzítőket és a Vöröskereszt szatmári szervezetének önkénteseit is.
 


Tekintettel a hétvégi maraton sikerére, a prefektusi hivatal úgy döntött, hogy jövő hét végén a bevásárlóközpont parkolójában folytatódik majd az akció, azaz május 14-én, pénteken 14 órától vasárnap este 20 óráig ismét lehet majd élni e lehetőséggel. Mindazok, akik a következő oltási maraton keretében szeretnék megkapni a Pfizer-BioNTech által gyártott vakcinát, előzetes időpontkérés nélkül, csupán a személyi igazolványuk felmutatásával jelentkezhetnek oltásra a helyszínen.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: